Sastojci:
Za garnirung potrebno je;
glavica crnog luka
200gr pirinča
4dcl vode
biber
so
peršunPriprema:
Crni luk izdinstati na ulju,
kada je luk izdinstan dodati pirinač, vodu peršun i biber.
Kuvati dok sva voda neispari, pri kraju zasoliti po ukusu.
Zatim poklopiti da pirinač nabubri.
Servirati uz razna pečenja, ribe.
Za garnirung potrebno je;
glavica crnog luka
200gr pirinča
4dcl vode
biber
so
peršunPriprema:
Crni luk izdinstati na ulju,
kada je luk izdinstan dodati pirinač, vodu peršun i biber.
Kuvati dok sva voda neispari, pri kraju zasoliti po ukusu.
Zatim poklopiti da pirinač nabubri.
Servirati uz razna pečenja, ribe.
Garnirung : (nem. Garnierung)
ukrašavanje jela, naročito mesa, raznim povrćem i sl.; up. garnirati.
ukrašavanje jela, naročito mesa, raznim povrćem i sl.; up. garnirati.
Veoma lepo izgleda na slici a siguran sam da je i dobrog ukusa.Posebno mi se dopadaju listovi zelene salate mora da je iz vaseg plastenika, i ona je veoma posebnog i dobrog ukusa.
ОдговориИзбриши